Definitive Guide Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri için

Sistemin çtuzakışma prensibine bakarak, gaz yağı gayrimeskûnşeşldıktan ve yangın söndürüldükten sonrasında vadiın havalandırılması ile bile ortamdaki kavara temizlenir ve etrafta atılmış özdek kalmaz. Elektronik ekipmanlar pert görmediğinden dolayı odanın ve ekipmanların yararlanmaında rastgele bir aksaklık gerçekleşemez.

İnsan Katkısızlığına Muhatara Vermeyen Gazlar: Gazlı sistemlerde kullanılan gazlar çoğu kez beniâdem sağlığına pert vermeyen özelliklere sahiptir. Bu, evgin mevki müdahalesi sırasında personelin emniyetliğini tedarik etmek adına önemlidir.

Elektrik iletkenliği bulunmaması nedeniyle de güvenli başüstüneğu bilinmektedir. Kullanım sonrası ortaya çısoy lafıntılar olarak da ozon tabakasına mazarrat vermemekte, dolayısıyla da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Elektriği iletmemesi, gaz yağı formunda olması hasebiyle elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi kolaylıkla girebilmesi CO2’yi yalıtım yangınları sinein ülkü söndürme maddesi haline getirir.

Yangın Kavrama ve İzleme: Yangın söndürme sistemleri, vürutmiş yangın kavrama ve izleme teknolojileriyle donatılmıştır.

Yanma vakasının gerçekleşmesi yürekin bu tenasüpın %16’nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen nispetının %16’nın şeşna inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye faça tutar. Oksijen büyüklükının %14’ün altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Elektriği iletmemesi ve arkasında sözıntı bırakmaması tercih edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Munzam olarak, inert gaz lambası yanıcı likitların bulunduğu bölgelerde meydana mevrut yangınlarda ve mesture alevlenme durumlarında nispeten etkilidir.

Bir set etmenlere bağlı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, algılama sistemlerinin ise yılda 4 kez hizmet örgülmasının muvafık olacağı düşünülmektedir. Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Nedir? Nedeniyle yaklaşık 3 mahiye periyotlar halinde bakım kuruluşlması tavsiye edilmektedir.

Yüzıcı malzeme kucakermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Arı gazlar, er uyarı veren yangın algılama sistemleriyle kullanıldığı dem son kademe yakıcı skorlar sağlamlar.

Kavara mahale verimsizaldıktan sonra yahut yangın söndüğünden emin olunduktan sonrasında veya en azca 10 dk beklendikten sonra mahal otomatik olarak hakkıyla havalandırılmalıdır. Daha sonra mahale girilmelidir.

700 dereceden bir küme sıcaklıkta kullanıldığında FM200 tül deşiğini oluşturan hidrojen ve flor kabil maddelerden ayrışarak ciddi bir kondisyon oluşturacaktır. Bu nedenle 700 dereceden faziletli sıcaklıklardaki maddelerin söndürülmesi üzere kullanılmamalıdır.

Bir yangını bastırmak muhtevain kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz lambası vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en münteşir gazlardan kimiları şunlardır:

c) Boşlukç kapasitesi 20’den şu denli olan veya giriş ve çışitaları özgür olsa dahi ansızın bir küme bodrum mevkiı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan fazla vasıtan asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Definitive Guide Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri için”

Leave a Reply

Gravatar